Dins de la programació de l’àrea d’Educació Física, els xiquets i les xiquetes de quart de primària han participat en el programa de “Pilota a l’Escola”

Dins de la programació de l’àrea d’Educació Física, els xiquets i les xiquetes de quart de primària han participat en el programa de “Pilota a l’Escola” per tal d’acostar-los al coneixement i pràctica d’aquest esport tant nostre.

Aquesta 14a edició del programa que la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha posat en marxa per a l’alumnat de 4t de primària amb la col·laboració de la Federació  de Pilota Valenciana s’ha dut a terme a través de la vivència en directe amb pilotaris, durant una jornada teòrico-pràctica completa.

Prèviament, a l’aula,  s’han exposat les normes i  modalitats del joc i les diverses maneres de com els jugadors s’han protegit la mà amb què colpegen la pilota al llarg del temps. També han visualitzat un vídeo informatiu de la Generalitat Valenciana sobre el joc de la pilota valenciana.  

Una de les activitats que més els  ha agradat, ha sigut la confecció dels seus propis guants de protecció amb materials de fàcil accés. Però, sobretot, allò que més els ha  motivat és l’haver estat, el passat 20 de febrer, amb Ricard i Ricardet, dos extraordinaris pilotaris, compartint una jornada amb la modalitat del raspall. 

Comenta la notícia