Diputació i Cámara Valencia posen en marxa un servei d’assessorament en digitalització en 11 municipis

La Diputació de València i Cámara Valencia han posat en marxa un nou servei d’assessorament gratuït per a ajudar els autònoms, emprenedors i pimes a digitalitzar els seus processos de negoci i integrar la tecnologia en els seus productes. El servei ha sigut presentat este dimarts al pati dels Scala de la corporació provincial pel president de la Diputació, Toni Gaspar, el president de Cámara Valencia, José Vicente Morata, i la diputada de Modernització, Mentxu Balaguer, que han estat acompanyats per responsables locals dels municipis que s’han sumat a l’acord.

El president de Cámara Valencia, José Vicente Morata, ha agraït la implicació de Diputació i ajuntaments per a donar continuïtat a una qüestió tan essencial com acostar-se a les xicotetes empreses i microempreses i fixar territori.

Cámara Valencia oferix assessorament gratuït en digitalització des de 2017 a través de la seua Oficina de Transformació Digital, però fins a juny de 2021 només era possible accedir al servei acudint a la seua seu central en la capital. Gràcies a l’acord amb la Diputació de València, des d’el mes de juny passat es va ampliar el servei d’assessorament presencial gratuït als municipis d’Albaida, Almussafes, Alzira, Chiva, Lliria, Manises i Oliva. A partir d’este mes de setembre el servei arribarà també als municipis de Carcaixent, Paterna, Sagunt i Xátiva.

Esta col·laboració és fruit de les llavors que ve plantant la Diputació per a ajudar als nostres municipis i sectors productius, en el marc d’un univers públic-privat que és l’única cosa que existix en el segle XXI.

Comenta la notícia