Divina Pastora dona suport a la cultura a través del projecte #Vuelvealavida

Es tracta d’un dels sectors més afectats per la pandèmia

La companyia asseguradora Divina Pastora ha presentat en l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques el projecte #Vuelvealavida, amb l’objectiu de donar suport a la cultura espanyola, un sector molt afectat per la pandèmia.

L’asseguradora s’ha convertit en el patrocinador principal d’aquest projecte fins a 2023. Vuelvealavida és un moviment que naix amb la finalitat de conscienciar a la societat que la cultura és segura i que el públic pot assistir a cinemes, teatres i sales de música, sense por de contagiar-se pel virus.

I és que es vol demostrar que, malgrat els difícils moments que ha provocat la covid-19, la cultura ha sigut i és un suport imprescindible per a continuar sentint emocions, per a continuar mantenint l’ànim i per a alleujar els moments de tristesa.

L’spot, en el que han participat diferents actors del panorama nacional, representa una metàfora on les diferents disciplines de la cultura, després de moltes dificultats, acaben vencent a la pandèmia. 

El cinema, el teatre, la dansa, la música, la literatura i en general, l’art, ens ajuden a construir una societat més humana, més crítica, més culta i més formada. Per això, l’asseguradora Divina Pastora oferirà, a través d’un concurs en les seues xarxes socials, un total de 3.000 entrades per a assistir a 20 esdeveniments culturals. 

Deixa el teu comentari