Domingo Añó Añó, regidor i president del PP a Guadassuar al Sr. alcalde

Vull transmetre al Sr. Alcalde el que ens han comunicat un nombrós col.lectiu de persones de Guadassuar. En primer lloc, ens han dit que estan en desacord en que s’ haja llevat la creu del saló de plens de l’Ajuntament del nostre poble, i en segon lloc la forma en que s’ha fet.

Els haguera agradat que abans de llevar-la s’haguera fet públic, a més, de presentar-ho al plenari per a la seua votació.

Jo personalment crec que la creu transcendix a la religió i entra dins de l’ambit de la cultura, és més que la representació d’una creença religiosa, és un signe que està en la nostra història, dins d’una tradició cultural occidental que forma part de les nostres arrels cristianes, de més de 2000 anys.

Per a molta gent, esta creu és un símbol de la defensa d’uns valors, moltes persones s’entreguen als demés pel que representa, és signe de vida, de la dignitat de la persona i de la defensa dels més dèbils i en alguns llocs hui en dia, de la llibertat, ja que per defensar-la són perseguits.

«La contemplación de un hombre justo que murió por los demás no molesta a nadie y es símbolo de paz».

Això va dir D. Enrique Tierno Galván, que era agnòstic, socialiste i president honorari del PSOE. Que va mantindre la creu en el seu despatx quan va arribar en 1979 a l’ Alcaldia de Madrid

Al nostre poble no s’ha detectat una demanda social per a que es llevara la creu, a no ser que vosaltres hagueu fet algun tipus de sondeig, i a més, tampoc el portaveu al programa electoral, aquestes persones no veuen la necessitat de llevar-la, ni creuen que siga una ofensa a altres creences ni que ferisça la sensibilitat de cap persona.

Amb este fet, vosté demostra que no és l’alcalde de tots els ciutadans de Guadassuar.

A més, volem saber com a patrimoni municipal, on la custodieu, si està a l’arxiu municipal, en dependències del Centre Cultural o l’heu cedit a la parròquia. Volem que ens digueu que s’ha fet d’ella.

Domingo Añó Añó

Regidor i President del PP a Guadassuar

Peu

Deixa el teu comentari