Dos agents de la Policia Local d’Alfafar són condecorats per la Generalitat Valenciana

Dos agents de la Policia Local d’Alfafar han rebut aquest reconeixement per la seua actuació en un servei en el qual la seua ràpida intervenció va ser vital per a salvar la vida d’un bebé.

El lliurament ha sigut en el marc de l’acte de celebració del Dia de la Policia Local de la Comunitat Valenciana que va tindre lloc aquest dimecres en el Real Monestir de Santa María del Puig.

Dos agents de la Policia Local d’Alfafar, Salvador Rubio i Vicente Pruñonosa, han sigut condecorats aquest dimecres per la seua actuació en un servei al novembre de 2018 en el qual la seua ràpida intervenció va ser vital per a salvar la vida d’un bebé.

El reconeixement ha sigut entregat per la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, en un acte de celebració del Dia de la Policia Local de la Comunitat Valenciana en el Real Monestir de Santa María del Puig.

Els agents han recollit el guardó acompanyats per la regidora de Policia de l’Ajuntament d’Alfafar, María Dolores Caballero, i els regidors Raquel Vidal i Eduardo Grau.

Deixa el teu comentari