Dos agents de la Policia Local de Godella, condecorats per l’Agència Valenciana de Seguretat

El darrer divendres 9 de novembre, dos components de la Policia Local de Godella van ser condecorats per l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta per a Emergències de la Generalitat Valenciana, a un acte que tingué lloc al monestir de Santa Maria del Puig.

L’oficial en cap Ángel Navarro i l’agent Manuel Moncada van rebre la felicitació oficial per part de l’agència i també per part del regidor de Seguretat Ciutadana de Godella, Fernando Oliveros, que els va acompanyar durant l’acte.

Este reconeixement es correspon al servei realitzat el 28 de maig de 2017, on conjuntament amb policies de Rocafort, es va rescatar i salvar la vida a una persona que havia caigut a la sèquia al carrer Santa Teresa de Godella i havia recorregut diversos kilòmetres lluitant contra corrent.

El gran treball en equip i la coordinació entre la Policia Local de Godella i Rocafort possibilità que es salvés la vida d’aquest home que, d’haver passat més temps a l’aigua, podria haver arribat fins la zona de Moncada, on probablement hagués estat engolit pels remolins que allà hi ha.

També es va agrair públicament el veí que va alertar als agents d’esta incidència. En este sentit, es va reconèixer la importància de la col·laboració ciutadana, que va contribuir igualment a salvar una vida.

Deixa el teu comentari