Dos intersectors d’aigua pluvial al camí de Pescadors pal·liaran els problemes d’inundabilitat a la zona del carrer Gandia

Evitar les inundacions a la zona del carrer Gandia a Alzira és la finalitat de les obres que s’estan portant a terme al camí de Pescadors.

20161102_100411-1Els treballs consistixen en la realització d’una canal que arreplege les correnties que baixen de la Casella i que entren pel camí de l’Arena. Dos intersectors d’aigua pluvial horitzontals, un de 8 i l’altre de 16 metres quadrats, arreplegaran les aigües fent que discórreguen pel seu camí natural i vagen a parar al barranc de la Casella.

Amb esta actuació es pretén pal·liar el problema d’una de les zones de la nostra ciutat més propenses a inundar-se, i per això este govern totalment conscient dels problemes que provoquen les fortes pluges s’ha posat a treballar per tal de donar una solució a una situació que necessita ser resolta per tal d’evitar problemes en un futur.

El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, ha visitat l’estat d’execució de les obres per tal de rebre per part dels enginyers les explicacions tècniques d’este projecte, “que té una importància rellevant, ja que l’aigua es canalitzarà a través dels col·lectors que passen per baix de la rotonda fins a l’altra banda de la carretera, on es troba el barranc de la Casella, i d’esta forma s’evitarà que vaja a parar a la zona del carrer Gandia”.

Deixa el teu comentari