Dos membres d’una família donen positiu per Covid-19 a Cullera

Segons un comunicat oficial emés per l’Ajuntament de Cullera, han aparegut dos nous casos positius de Covid-19 a la població, corresponents a una família que es troba confinada en la urbanització Cullera Park.

Els dos casos detectats, com així la resta dels veïns de la urbanització, es troben en estos moments en fase d’estudi i s’estan realitzant les PCR i proves necessàries a tots ells amb l’objectiu de descartar l’aparició de cap brot.

Des de l’Ajuntament de Cullera es prega que aquell que haja mantingut contacte amb alguna família de la urbanització Cullera Park en els darrers dies es pose en contacte amb el Centre de Salut o al telèfon d’atenció i informació de la Covid, 900 300 555. A més, es prega a tots els residents d’esta urbanització que es mantinguen als seus domicilis fins a conéixer els resultats de les proves de diagnòstic. 

Una vegada més, des de l’Ajuntament llancen de nou un missatge de tranquil·litat a la ciutadania però recordant-los que cal estar alerta i complir amb les recomanacions de les autoritats sanitàries. Les mesures per a la lluita contra el virus depenen de la responsabilitat individual de tots i cadascun de nosaltres

Deixa el teu comentari