Educació suma noves actuacions de millora en 21 centres educatius per 45,5 milions d’euros

Educació té preparades 21 noves delegacions de competències en 19 ajuntaments per a dur a terme la tramitació d’actuacions de millores en 21 centres educatius mitjançant Edificant. Aquestes noves intervencions sumen una inversió per part de la Conselleria de 45,5 milions.

Així, s’enderrocaran i es construiran de nou els IES La Sénia de Paiporta i Rei en Jaume d’Alzira, amb una inversió d’11,3 i 10,3 milions respectivament; 

A les comarques de la Ribera Alta i Baixa els ajuntaments d’Alzira, Carcaixent i Cullera sumen altres tres noves delegacions d’obres. Cullera s’incorpora a Edificant amb una actuació per a millorar l’IES Blasco Ibáñez, que suposarà una inversió de més de 113.000 euros per part de la Conselleria.
Alzira tenia 4 delegacions d’obres per 271.000 euros i ara gestionarà una cinquena de vora 10,3 milions d’euros per a demolir i construir de nou l’IES Rei en Jaume. L’institut més antic de la capital de la Ribera Alta, que fou inaugurat en 1963, serà enderrocat i en el mateix lloc s’alçarà un nou centre amb capacitat per a més de 1.100 alumnes.

Carcaixent, que ja disposava de tres delegacions que sumen 1,5 milions d’euros d’inversió de la Conselleria per la millora de tres escoles, assumirà una nova delegació a la qual Conselleria aporta 1,3 milions d’euros per a construir un gimnàs al CEIP Navarro Darás, retirar fibrociment i reformar la coberta entre altres millores. Així, este municipi de la Ribera Alta, disposarà de 2,8 milions per a modernitzar quatre col·legis.

Deixa el teu comentari