El 14 de desembre tindrà lloc la IV Fira de Nadal de la Pobla Llarga

El dissabte 14 de desembre, tindrà lloc a la Pobla Llarga, la ja tradicional Fira de Nadal de la Pobla Llarga, que ja va per la seua IV edició i tornarà a estar ubicada al carrer major i a la plaça del país valencià, centre neuràlgic d’activitat a la nostra localitat. En aquesta Fira, que s’inaugurarà a les 10h i tancarà a les 20h, es realitzaran diverses activitats per a diferents públics. 

La principal finalitat de la Fira, és donar a conèixer el que es fa, s’elabora o venen els comerciants de la Pobla Llarga per fomentar el comerç local entre els veïns i les veïnes a la localitat  i així mostrar els aliments o productes artesans que es fan al nostre poble en aquestes dates tan assenyalades. 

Diversos són els sectors participants, com associacions que intenten recaptar fons per destinar-los a les seues activitats, com AECC, TYRIUS o MEU XAPE, veïns que realitzen productes artesans i volen mostrar-los o ALBEROLA VIVERS.

Al llarg del dia podrem veure actuacions com la del Grup de Danses Serratella, exhibicions de zumba de xiquets i xiquetes de la localitat, el grup de rock “Educa Rock” i la Unió Musical de la Pobla Llarga. Per als més menuts de la localitat hi haurà un contacontes infantil, berenar i diversos tallers organitzats des de la ludoteca. 

 “La Pobla Llarga és un poble que ja comença a assentar aquests esdeveniments entre la nostra societat, ja què al llarg de l’any es realitzen diverses fires per fomentar el consum del comerç local” comenta la regidora de comerç Vero Úbeda “a més, davant aquestes dates en que el consum és inevitable, fomentar aquestes activitats ho considere prioritari per donar a conèixer tot el que la localitat pot oferir”.

Deixa el teu comentari