El 16 de març, #noensdeixesPLANTATS

El club ha organitzat una programació prèvia per a motivar a l’equip abans del partit davant Zierbena en el Palau d’Esports

El calendari ha volgut que el futbol sala de bronze faça acte de presència en plena festa fallera. Aquest dissabte dia 16 de març, dia de La Plantà, el Nítida Alzira s’enfrontarà en el Palau d’Esports al Auzoak Zierbena, a partir de les 17 hores. Des del club s’ha emés el hashtag #noensdeixesPLANTATS per a motivar la presència de l’afició.

El Nítida Alzira és l’actual líder de la competició amb 49 punts, set més que el segon classificat, i afronta la jornada 22 amb la intenció d’aconseguir una nova victòria que li permeta mantenir -inclús augmentar- la distància.

Per això, una setmana més, el suport de la graderia serà una peça fonamental en el trencaclosques; el club ha organitzat una programació prèvia per a acompanyar a l’equip al Palau d’Esports amb una calorosa rebuda de l’afició i amb la música de la xaranga, que també amenitzarà l’encontre.

A les 15.40 hores està citada l’afició en la plaça Corbeil-Essonnes (davant de Ca Tomàs); a menys quart, els jugadors, l’afició i la xaranga marxaran cap al pavelló, per a posteriorment, a les 16 hores, acomiadar-los amb càntics. L’entrada per als socis, abonats i persones que acudisquen amb indumentària fallera serà gratuïta.

Programació:

15.40 h: Quedà en la plaça de Corbeil-Essonnes.

15.45 h: Marxa cap al Palau d’Esports amb l’equip, l’afició i la XARANGA.

16.00 h: Comiat dels jugadors a les portes del pavelló.

17.00 h: Partit Nítida Alzira – Zierbena.

Deixa el teu comentari