El 22 i 23 de maig el Centre Cultural Ausiàs March de Polinyà de Xúquer va acollir POLINYÀ MÀGIC 2021

L’Ajuntament de Polinyà de Xúquer i La Casa Museu de la Màgia, organitzaren el 22 i 23 de maig, en el Centre Cultural Ausiàs March, POLINYÀ MÀGIC 2021.

El III Festival Polinyà Màgic 2021 va ser un multifestival de màgia i arts afins que convidaven a viure experiències màgiques, amb el pòquer d’artistes, ventríloqua, hipnosis, humor i grans il·lusions, perquè gaudiren tant els més xicotets com els majors, amb espectacles adreçats a cada públic.

El dissabte 22 a les 17.30 va tindre lloc la Gala Inaugural on es va poder gaudir de l’actuació, pensada pe a tots els públics, del gran Ventríloc i Mag argentí Christian Miró.

L’espectacle va continuar amb la gala d’hipnosis pensada per a adults, amb Jeff Toussaint, que va permetre viure en directe l’experiència de la hipnosi i el misteri.

El diumenge 23 de maig 12:00 h. va tindre lloc la Gala Matinal amb PEDRO ARAGONÉS, màgia familiar i divertida per a tots els públics.

A les 19:00 h. va arribar la Gala de Cloenda  amb Jammes Garibo.

Polinyà Màgic 2021 va ser l’encarregat per portar il·lusió, màgia, somriure i fer gaudir d’al·lucinants espectacles en família, amics o parella als veïns de Polinyà del Xúquer

Deixa el teu comentari