L’Ajuntament de Quart de Poblet amplia el calendari tributari per a donar flexibilitat de pagament als i les contribuents

L’Ajuntament de Quart de Poblet va aprovar en l’últim ple municipal, celebrat el 26 de maig, la modificació del període voluntari de pagament de l’Impost de Béns immobles (IBI) per a ampliar el termini fins al 4 de setembre. Amb aquesta nova mesura tributària, el Consistori continua tractant de minimitzar les conseqüències que la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19 està produint.

A més, la ciutadania també compta amb la possibilitat de demanar un fraccionament i ajornament per a fer front al pagament dels seus rebuts durant tot el període voluntari modificat, la qual cosa en cap moment comportarà recàrrecs o interessos.

Aquest tràmit pot realitzar-se de manera senzilla i ràpida des de casa a través de la seu electrònica (https://quartdepoblet.sedipualba.es/), accedint al Catàleg de tràmits i a la pestanya de Serveis relacionats amb ciutadans.

Aquesta mesura se suma a les aprovades el mes passat abril, dirigides totes elles a facilitar el compliment de les obligacions tributàries dels i les contribuents, distribuint en el temps les càrregues i obligacions fiscals amb l’objectiu d’evitar una possible acumulació d’aquestes en el segon trimestre de l’any.

Comenta la notícia