El Betlem a tamany natural arriba a la Plaça de la Reina de València este divendres

El pessebre es podrà visitar fins el 6 de gener

El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha anunciat que la plaça de la Reina exhibirà, des d’este divendres, el tradicional pessebre a mida natural que instal·la l’Ajuntament cada any, i que es podrà visitar fins el pròxim 6 de gener. A més, el tradicional mercat d’artesania enguany s’ha ampliat i està ubicat —i ja en funcionament des de la setmana passada— a la plaça de l’Ajuntament.

El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha destacat que este betlem se suma al que s’exhibix al Saló de Cristall de la casa consistorial, “de forma que es complementen l’un amb l’altre de manera molt positiva i permet crear a la plaça de la Reina un segon punt nadalenc al centre de la ciutat, un aspecte positiu, ja que s’amplien els espais d’interés i ajuda a evitar concentracions de persones”.

Així mateix, l’edil ha assenyalat que esta localització és “un espai immillorable per a un pessebre que este govern ha dignificat amb la restauració integral de totes les peces i la incorporació d’algunes altres, com és el cas del nou patge, un dromedari i alguns animals més”. 

Deixa el teu comentari