El Bioparc contraresta l’onada de fred

Les espècies de BIOPARC reben aquests dies una atenció especial per a afrontar la disminució del mercuri. La bona climatització en els recintes i aliments adequats són les dues principals mesures.

És temporada de fred.

Des de la Generalitat Valenciana s’han enviat fins i tot avisos per tal de dur a terme mesures davant l’onada gèlida que ens afecta.

En BIOPARC han començat diverses actuacions i protocols especials per a garantir el benestar dels seus habitants.

Per exemple, les girafes pugen la seua temperatura amb les estufes que s’han posat, els elefants amb llits de calor. I la resta amb més elements que busquen augmentar els graus i combatre el descens dels termòmetres.

En la cova de Kitum, on es troben els hipopòtams i els cocodrils, la temperatura de l’aigua no baixa de 25 graus per a mantenir la similitud amb els grans llacs africans.

Però les mesures no acaben ací, la cuina també ha estat un element fonamental per a garantir el seu benestar. Aquests dies es preparen en BIOPARC grans cassoles de caldo per a alimentar a les espècies que més pateixen les baixes temperatures.

Així doncs, el combat amb els termòmetres en BIOPARC es fan seguint els protocols internacionals del control de les temperatures, la bona climatització dels espais i les iniciatives nutricionals.

Fred continua fent, però amb aquestes comoditats, no tant.

 

Deixa el teu comentari