El C.C Ribera del Xúquer de Carcaixent manté els mateixos registres en nombre de visitants que l’any passat

A més, durant 3 dies consecutius, el Centre va registrar un augment del 26% en les seues visites, respecte al mateix període de l’any anterior.

66 dels 75 establiments del Centre van obrir les seues portes i un 50% dels locals de restauració van atendre el públic.

Durant aqueixa setmana, el Centre Comercial va inaugurar el primer supermercat valencià Family Cash de la localitat.

El Centre Comercial Ribera del Xúquer ha presentat un balanç de les seues visites durant la primera setmana després de la seua reobertura dilluns passat 1 de juny, en haver aconseguit La Ribera la Fase 2 de la desescalada. Segons aquestes dades, el nombre de visitants registrats durant aquesta primera setmana en el centre han sigut similars a les de l’any anterior. Aquestes dades són encara més positius si tenim en compte que durant tres dies consecutius, s’aprecia un creixement en el número dels seus visitants d’un 26% en total, respecte al mateix període de l’any anterior.

Amb 66 dels 75 establiments oberts i una obertura del 50% en els seus locals de restauració, Patricia Campos, gerent del Centre Comercial Ribera del Xúquer celebra aquestes dades ja que “reflecteixen la confiança per part dels nostres visitants cap al nostre centre i cap a totes les mesures de prevenció que hem desenvolupat. Tot això amb la finalitat de garantir una volta segura a la normalitat i perquè tots els nostres visitants puguen tornar a gaudir de les nostres instal·lacions, amb la millors condicions que el Centre pot proporcionar-los”.

De fet, el Centre continua mantenint un complet pla de mesures aplicables a la realitat de la situació, que garanteixen la normalitat de la seua reobertura i la seguretat tant dels seus comerciants i empleats, com dels seus visitants.

Entre elles destaca el control d’aforament en temps real, la instal·lació de materials de protecció com a mampares, dispensadors de gels hidroalcohólicos, repartiment de màscares o un pla de desinfecció diària, entre altres mesures.

Deixa el teu comentari