El Cardenal presideix una missa a Corbera durant la novena pel 50 aniversari de la Coronació Canònica de la Mare de Déu del Castell

El cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, va presidir ahir a la vesprada una eucaristia durant la novena que està celebrant la localitat valenciana de Corbera pel 50 aniversari de la Coronació Canònica de la seua patrona, la Mare de Déu del Castell.

La celebració de l’eucaristia va tindre lloc en la parròquia Santos Vicentes i, en aquesta ocasió, la missa en el tercer dia de la novena va estar dedicada a les persones majors de la localitat i les oracions i lectures van ser preses del leccionari de la Mare de Déu.

La Mare de Déu del Castell de Corbera és una de les “Mare de Déu Trobades” de la diòcesi de València. Aquestes són imatges trobades casualment fa segles, de la troballa dels quals no es coneix la data exacta i la celebració de la qual coincideix amb la Nativitat de La nostra Senyora, el 8 de setembre.

Segons han explicat des de la parròquia, a Corbera la tradició conta que durant la batalla que va tindre lloc durant la Reconquesta entre les tropes musulmanes i les de Jaume I, es va aparéixer la Verge, una imatge gòtica, en caure un dels murs del castell i va ajudar a la victòria dels cristians.

Deixa el teu comentari