Godella acollirà la jornada inaugural del Trofeu d’Hivern de Llargues

El carrer de pilota valenciana del pavelló de Godella acollirà, este diumenge 16 de desembre, la primera jornada del II Trofeu d’Hivern de Llargues. Serà una gran matinal de pilota valenciana, en la qual es jugaran tres partides.

El plat fort per als godellencs començarà a les 11:15 h, moment en què debutarà l’equip del poble contra Picanya. La primera jornada la completen el Borbotó – Tamborí (programat per a les 10:00 h) i el València – Nàquera (que es jugarà a les 12:30 h).

Representants del Club Pilota Godella asseguren estar «molt motivats» amb l’inici de la competició. «El club està en un bon moment, i més encara després del subcampionat d’Edu en frontó. Tenim noves i bones incorporacions, i esperem donar molta guerra en este segon Trofeu d’Hivern. Lluitarem per una de les quatre places que donen accés a les semifinals. Tenim equip per aconseguir-ho», han comentat des del club.

Per últim, animen al públic a acostar-se al carrer del pavelló. «Este campionat és especial perquè cada jornada es juga íntegra en una seu. Diumenge tindrem tres partides, amb gran jugadors en canxa (alguns ex professionals i joves promeses). L’ambient pilotari serà immillorable. Qui vinga segur q gaudeix moltíssim», han afegit.

Llorenç, Roc, Marc de Sella, Xavi, Vicent, Pau, Òscar d’Ontinyent, Rafa I Salva de Laguar seran els jugadors que defensaran al Club Pilota Godella durant la competició.

Deixa el teu comentari