El carrer Major es convertirà en un gran nexe d’unió.

Albalat dels Sorells ja no estarà dividit per l’antiga N-340. En pocs mesos esta antiga carretera es convertirà en un carrer més del poble, accessible amb grans voreres, arbres, bancs i demés mobiliari urbà. Les obres s’iniciaran en els propers dies.

Però no només açò, segons comenta Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat, “en esta obra es va a substituir l’antic sistema de col·lectors de fecals per uns més eficients, també es va a instal·lar un col·lector per replegar les aigües de pluja que ajudarà a evitar les inundacions que es pateixen en diferents punts, es substituirà també les canonades de l’aigua i s’instal·larà tubs per telecomunicacions. Un obra complicada perquè implica a la Direcció de Territori que farà la part externa,a l’Ajuntament que substituirà canonades i a Global Omnium que s’encarregarà del subministrament d’aigües”.

A la reunió informativa que va convocar l’Ajuntament, els veïns i veïnes assistents van poder vore el projecte i l’acabat final, amb voreres de més de 4 metres d’amplària, arbres, bancs, papereres i demés mobiliari públic. També en aquesta obra es va demanar com a millora la substitució de la lluminària actual per altra més eficient i que només enfoque cap al carrer i no a les parets.
Claramunt comenta que “és un obra de vora un milió d’euros que hem vaig comprometre a realitzar, l’he treballat personalment des de l’ inici de la legislatura i que per fi després de molt de temps i molta feina vorà la llum. Amb tot açò el carrer major quedarà com una gran avinguda amb grans possibilitats de futur”.

Deixa el teu comentari