El cartell de l’estudiant de Benifaió, Victòria Orobal, il•lustrarà la III Setmana per la Igualtat d’Almussafes

L’artista local, Amèlia Soler, guardonada amb el primer premi en la categoria local

Un total de deu autors participen en el Concurs de Cartells del Dia de la Dona 2018

El jurat del certamen artístic valora un total de 14 obres d’autors valencians en esta novena edició de la convocatòria

Almussafes, a 7 de febrer de 2018. La tercera edició de la Setmana per la Igualtat que organitza la Regidoria de Polítiques d’Igualtat del Consistori d’Almussafes ja té cartell il•lustratiu. Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona el pròxim mes de març, el jurat de la novena edició del concurs de cartells commemoratius va emetre el seu veredicte, dilluns passat 5 de febrer. Després de la valoració dels 14 treballs artístics reunits en esta convocatòria, l’estudiant de Disseny Gràfic de 20 anys de Benifaió, Victòria Orobal, s’ha proclamat vencedora amb un disseny pel qual percebrà un premi econòmic de 300 euros. Per la seua banda, l’obra amb què competia l’artista Amèlia Soler, ha resultat guardonada en la categoria local amb un premi pel mateix valor econòmic. La col•lecció de cartells s’exhibirà en el hall del Centre Cultural en una mostra conjunta, durant el pròxim mes de març.

L’Ajuntament d’Almussafes anunciarà els actes commemoratius de la Setmana per la Igualtat de 2018 amb el cartell vencedor del certamen que el consistori ha convocat sobre la temàtica simbòlica del Dia Internacional de la Dona, el 8 de març. El passat 30 de gener va concloure el termini d’entrega dels treballs que, en esta novena edició, han sumat un total de 14 creacions.

La nova convocatòria ha comptat amb la participació de deu artistes, la majoria d’Almussafes. Els autors han remés els seus dissenys originals i inèdits (fins a tres per persona) al concurs, el jurat dels quals, amb representació en l’àmbit cultural, artístic i social, es va reunir durant la vesprada de dilluns passat per a valorar les obres i emetre la fallada corresponent. Igual que en les anteriors convocatòries en la decisió del tribunal han primat valors com l’originalitat, la bellesa i el nivell artístic dels treballs.

Per això, el primer premi de la categoria general ha recaigut en la jove de Benifaió, Victòria Orobal Escribá, de 20 anys i estudiant de Disseny Gràfic. Per la seua banda, l’obra presentada per la jove almussafenya llicenciada en Belles Arts, Amèlia Soler Escrivà, en la que de nou ha desplegat la seua destresa artística, ha sigut seleccionada com el millor treball en la categoria local. Ambdós s’exposaran al públic, junt amb la resta dels dotze cartells que competien al certamen, a partir del pròxim 5 de març en el Centre Cultural.

Deixa el teu comentari