El CB Maristes Algemesí encaixa la seua primera derrota de la temporada davant el Fertiberia Port Sagunt (30-27)

El CB Maristes Algemesí va perdre la imbatibilidad després de caure en un partit en el qual va ser superat pel filial del Fertiberia Port Sagunt, que va doblegar als riberencs mostrant una intensitat molt alta en tot moment davant la qual res van poder fer els jugadors groguets. La trobada va començar amb igualtat en el marcador i amb Maristes entrant bé en la pista i aconseguint avantatges puntuals com el 3-5 a favor que reflectia el marcador als 10 minuts de joc. No obstant això, el ritme dels locals va anar pujant i l’encert també. En l’equador del primer temps es van igualar les forces i Fertiberia aconseguia empatar la trobada a 7 gols.

En els últims deu minuts del primer envit, el major encert dels locals va fer que s’anaren al descans amb un avantatge de 4 gols (16-12). Aquesta diferència va ser una llosa que Maristes va tindre durant tota la segona part, en la qual a pesar que mai va perdre la cara al duel, no aconseguia retallar distàncies en el lluminós. Al final dels 60 minuts, els de Port de Sagunt aconseguien guanyar la trobada i així mateix, Maristes perdia el seu primer partit de la competició després de cinc jornades.

Una derrota que permet al Llevant UDBM i al propi Fertiberia superar en la classificació al conjunt dirigit per Edu Palomar, que ara queda en cinquena posició de la taula amb 6 punts, a 4 del líder, l’Agustins Alacant. En la pròxima jornada, els groguets rebran en el pavelló 9 d’Octubre a l’Elda Centre Excursionista, conjunt que arribarà a Algemesí amb la condició d’invicte i sent segon en la classificació.

Fertiberia Port Sagunt 30-27 CB Maristes Algemesí

Fertiberia Port Sagunt – Álvaro Perales (1), Álex Ortega (7), Rubén Gil, Iván Forner, Iván Urbano (3), Borja Fernández, Arnau Fernández (1), Pablo Núñez (3), Luis Arnau, Juan Cruz, Daniel Rustarazo (4), Jordi Manero, Alejandro Alfonso (3), Noe Fron (3), Javier Olivares (5) i Jorge Sorando.

Entrenador: David Nuñez

CB Maristes Algemesí – Rafael Adam, Gerardo Borrás (1), Vicente Botella, Vicent Tormo (4), José Carlos Moreno, Carlos García (1), Vicente Tortajada (2), Carlos Esquer (7), Jorge Gómez, Alejandro Tormo, Carlos Miquel (5), Pau Granell, Aarón Bosch, Arturo Girbés (3) i Raúl Gascó (4)
Entrenador: Eduardo Palomar

Parcials cada cinc minuts: 2-3; 3-5; 7-7; 10-8; 12-9; 16-12 (descans); 19-15; 22-18; 23-20; 26-22; 28-24; 30-27 (final).
Àrbitres: José Torrente i Sergio Francisco Gallard
Estadi: Pavelló Municipal Internucleos (Port Sagunt)