El cementeri d’Alzira s’adapta a les mesures higièniques establides per Sanitat

Estarà obert ininterrompudament de 9 a 19 hores

Per tal de rebre les visites amb motiu de la festivitat de Tots Sants,  el cementeri d’Alzira s’ha adaptat a les circumstàncies actuals per tal de complir les mesures de seguretat i sanitat. 

Enguany les visites al cementeri no estaran exemptes dels protocols necessaris per a fer front a la pandèmia, per la qual cosa caldrà fer cas de les recomanacions establides per a accedir al cementeri.

Atenent els suggeriments del sector del gremi de floristes de la ciutat, així com dels usuaris, el cementeri estarà obert ininterrompudament de 9 a 19 hores, i com en anys anteriors està disponible el servei de bus gratuït del 26 d’octubre fins a l’1 de novembre, amb eixida des de la plaça del Regne.

Per accedir al recinte caldrà fer-ho per la porta principal, mentre que l’eixida es farà per la porta davantera, que recau a la zona d’aparcament del cementeri. També hi ha una entrada i eixida per la porta de la part de darrere del recinte, així com places d’aparcament complementàries per a estos dies de major afluència. 

Deixa el teu comentari