El Centre de Formació d’Adults d’Almussafes obté la major subvenció atorgada per la Generalitat

Imagen1 (14)Almussafes, a 23 de setembre de 2015.L’ajuda concedida al consistori per a aquesta qüestió supera la d’altres amb un major nombre d’habitants

Almussafes rebrà 61.746€ de subvenció per al seu Centre de Formació de Persones Adultes aquest 2015. Aquesta quantitat, que és la més elevada de totes les concedides per la Generalitat Valenciana en aquest àmbit, es destinarà a sufragar part de les despeses derivades del seu funcionament, que enguany ascendeixen a 260.974€, segons el pressupost facilitat des de l’administració local. Des del consistori mostren la seua satisfacció per la notícia i el seu ferm compromís per continuar apostant per l’escola y pel desenvolupament de la política de suport i impuls a la formació d’adults des de l’àmbit municipall.

 El Centre Muniicipal de Formació de Persones Adultes d’Almussafes continua sumant avals que confirmen la qualitat del servei oferit als seus alumnes. Si en el mes de juny se li va concedir el Premi Ciutat de Denia, en reconeixement als seus 30 anys de trajectòria educativa i segons el jurat per “la defensa i promoció d’una educació i formació permanent crítica, activa, popular i valenciana”, ara rep la major subvenció atorgada per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport enguany per al desenvolupament de l’activitat de les diferents Escoles de Formació Permanent d’Adults de tota la Comunitat Valenciana.

L’EPA d’Almussafes rebrà en 2015 una ajuda de 61.746€, import que podrà utilitzar per a finançar part de les despeses que comporta mantenir la infraestructura que acull tots els cursos, la contractació del personal docent, el subministrament de gas, electricitat i aigua i el material utilitzat en el dia a dia. Aquesta ajuda supera els 48.376€ concedits en 2014 i els 32.382€ rebuts en 2013. La tendència a l’alça d’aquesta xifra confirma el bon moment en el qual es troba aquest servei públic en el qual el consistori municipal ha invertit enguany un total de 260.974€, renovant una vegada més el compromís adquirit amb la localitat de potenciar la formació entre els ciutadans.

Aquesta quantitat supera a totes les altres atorgades, fins i tot a localitats amb un major nombre d’habitants, com l’Alcúdia, que rebrà 49.770€. Unes altres que han quedat per baix han sigut Pinós, que ingressarà 38.405€, o Albaida a la qual la Conselleria ha decidit destinar 33.074€. La notícia suposa un recolzament a la labor realitzada en el centre des de 1985 i anima al claustre de professores a seguir prestant el millor servei als més de 550 alumnes matriculats en l’àmplia oferta formativa d’aquest centre que, en l’actualitat, ocupa un lloc de referència en el camp de l’educació d’adults.

“És un orgull per a l’equip de govern municipal tindre a Almussafes un Centre d’Educació de Persones Adultes amb aquest prestigi al País Valencià. Sens dubte és una de les joies de la localitat que cal cuidar i per això continuem treballant dia a dia per millorar el servei i aconseguir que complisca amb les expectatives dels nostres veïns”, destaca la regidora de l’EPA, Teresa Iborra.

 

Deixa el teu comentari