El Circuit Ricardo Tormo posa a la venda les entrades per al Gran Premi de la Comunitat Valenciana 2022

Amb motiu del Black Friday de divendres a diumenge s’ofereix un 15 %  de descompte

Els aficionats que van assistir al Gran Premi fa dues setmanes van poder comprar les primeres entrades 

El Circuit Ricardo Tormo posarà a la venda, demà divendres, les entrades per a assistir al Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc a Cheste els dies 4, 5 i 6 de novembre de 2022.

Després d’una primera opció exclusiva per als aficionats que van presenciar l’esdeveniment a les grades del traçat valencià, el Circuit Ricardo Tormo trau a la venda les localitats de l’últim Gran Premi de la temporada 2022.

Amb motiu del popular Black Friday, les entrades tenen un descompte del 15 % sobre el seu preu general des del divendres 26 fins al diumenge 28 de novembre, ambdós inclosos. D’aquesta manera, l’entrada més cara passa dels 190 als 161,50 euros i la més barata passa de costar 48 a 40,80 euros.

El Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana és un dels esdeveniments esportius més multitudinaris. Diumenge passat, 14 de novembre, van assistir prop de 76.000 espectadors i van celebrar el comiat com a pilot de l’italià Valentino Rossi.

La pròxima temporada de MotoGP, Moto2 i Moto3 començarà a Qatar el 6 de març i, després de passar per quatre continents, arribarà al Circuit Ricardo Tormo per a finalitzar l’any en el mes de novembre. 

Deixa el teu comentari