El Club Alaquàs Caiac Polo s’ha proclamat Campió de la LLiga Nacional de Caiac Polo de la temporada 2021

Per novena vegada consecutiva, el club d’Alaquàs ha aconseguit el títol de Campió Nacional de Caiac Polo

El Club Alaquàs Caiac Polo s’ha proclamat aquest cap de setmana Campió de la LLiga Nacional de Caiac Polo de la temporada 2021. Els bons resultats en les diferents categories amb què compta el club i l’esforç i dedicació de les i els esportistes en cada torneig nacional han dut a l’equip a l’alaquaser a alçar-se amb aquest títol per novena vegada. Aquest triomf fa que el d’Alaquàs siga el club que més lligues nacionals ha guanyat.

Cal destacar també que gràcies als resultats dels equips senior femeni i masculí, el club es va proclamar també el passat cap de setmana Subcampió Nacional en la Copa d’Espanya per clubs.

D’altra banda, aquesta mateixa setmana, Alaquàs ha rebut la visita de la Selecció Valenciana Femenina de la que formen part les jugadores locals Mar Andreu, Esperanza Garrigos, Ariadna Hoyo, Carla Iborra i Nuria Cañas. Hem comptat també amb la visita de la Selecció Valenciana sub21 de les quals formen part els jugadors d’Alaquàs Josep Murillo i Diego Guinot i que compta com a seleccionadora amb Nuria Cañas.

En aquests moments, l’equip femení del club es troba a Alemanya per a competir en el campionat d’Europa.

Deixa el teu comentari