El Club Atletisme Almussafes obri hui les inscripcions per a la seua II Sant Silvestre

L’èxit de 2015 els ha portat a organitzar per segon any consecutiu aquesta activitat per a la qual ja estan preparant tots els detalls

L’any passat van participar en la primera edició de la prova un total de 526 atletes, els qui per sobre de tot van gaudir d’una vesprada de diversió

sansilvestre4Almussafes, a 7 de novembre de 2016. El pròxim dissabte 31 de desembre els carrers d’Almussafes tornaran a omplir-se d’amants de l’esport i de la diversió en la II Sant Silvestre organitzada pel Club Atletisme Almussafes. A partir de les 17 hores, el Parc Central de la localitat serà el lloc d’eixida i d’arribada de diverses proves en les quals es premiarà no solament als primers classificats sinó també als quals acudisquen millor disfressats. Hui, dilluns 7 de novembre, l’entitat ha obert el període d’inscripció per a aquest esdeveniment que compta amb el suport de l’Ajuntament de la localitat.

En 2015, la I Sant Silvestre d’Almussafes va aconseguir superar totes les expectatives de participació establides pel Club Atletisme Almussafes. Finalment es van reunir un total de 526 atletes en el Parc Central disposats a tancar l’any d’una manera sana i divertida, quan les previsions parlaven d’al voltant de 300 inscrits. Donat l’èxit registrat, l’entitat dedicada a l’esport ha decidit continuar avant amb aquesta iniciativa i convocar una segona edició que, com no podia ser d’una altra forma, se celebrarà el pròxim dissabte 31 de desembre a partir de les 17 hores.

Hui, dilluns 7 de novembre, s’han obert les inscripcions per a poder participar en aquest esdeveniment que manté els objectius establits quan va sorgir, fa ara un any, i que no són uns altres que “difondre la pràctica de l’esport i la vida sana també en èpoques assenyalades i fer-ho d’una forma divertida i oberta a tots aquells que desitgen gaudir amb familiars i amics d’una festa com aquesta”. Poden realitzar-se en el Pavelló Poliesportiu Municipal i a través d’Internet en Cronorunners per només un euro i a partir dels 14 anys, sent obligatori la presentació d’una autorització dels progenitors per a registrar-se els menors d’edat.

Durant la vesprada es concediran diversos premis. D’una banda, es lliurarà obsequi al primer classificat masculí i femení, tant per a adults com para infantils, al primer i segon millor disfressat en les categories masculina i femenina, i un últim guardó al grup més nombrós disfressat.

En la primera edició, el primer classificat absolut va ser Salva González i Rosana Grau va ser la campiona femenina. Angel Albuixech va aconseguir la primera posició en la categoria infantil masculina i Andrea Pedrón va ser la primera classificada femenina. Quant a les millors disfresses, els guardons van recaure en Irene Montoro i en Francesc Guillen.

El Club Atletisme Almussafes, que va nàixer fa dos anys compta amb més de 150 socis, es va crear amb la finalitat de fomentar la pràctica del running amb eixides en grups de diferents nivells, en asfalt i per muntanya, i per a promoure la participació dels seus membres en les carreres populars que es desenvolupen en municipis de la província de València. El col•lectiu també compta amb un programa d’entrenaments setmanals a càrrec de diversos experts i programa periòdicament conferències informatives sobre diferents aspectes relacionats amb aquesta disciplina esportiva.

Deixa el teu comentari