El Club d’Atletisme Torrent obté bons resultats en el Campionat d’Atletisme Suboficial 18

Campionat d’Atletisme Sotsoficial 18 celebrat en les instal·lacions de Parc Central.

Guillem Sancho es va proclamar campió provincial en 100ml i va obtindre la medalla de bronze en 200ml. D’altra banda, Rubén López es va fer amb el bronze en 100ml amb MMT i va quedar 4t classificat en 200ml igualant la seua millor marca.

Boromir Stanislavov va ser el 4t classificat en 100ml amb MMT i va obtindre el 6é lloc en 200ml també amb MMT. D’altra banda, Sergio Sena es va fer amb el 7é lloc en la categoria de 800ml. Al seu torn, Daniel Martínez va obtindre la medalla de bronze en 110mv. Hugo Leveque també va obtindre la medalla de bronze en salt amb perxa.

En el control que es va celebrar conjuntament, Alex López en salt de longitud va igualar el Rècord del Club cadet que estava en possessió de Alvaro Lloris des de 2003 de 6,89m. També Joan Sanchez en la prova de disc va millorar en més de 3 metres el seu anterior registre llançant 48,47m i aconseguint mínima per al seu Campionat Nacional.

Quant a la categoria femenina, Sara Corchero es va proclamar campiona provincial igualant el seu anterior registre en la prova de 100ml i medalla de bronze en 200ml amb MMT. Sara Carbó Tambien va obtindre el cinqué lloc en la cetegoría de 100l amb MMT i 4a en 100mv. Ariadna Navarro medalla de bronze en llançament de pes amb MMT i 4a clasif. en llançament de disc amb MMT.