El Club de Bàsquet Almussafes celebra la presentació de la nova temporada 2016-2017

El Pavelló Poliesportiu Municipal de la localitat va acollir l’acte que va reunir als membres de l’entitat, els jugadors, les seues famílies i els patrocinadors

Al voltant de cent xiquets i joves formen part dels vuit equips existents en l’actualitat, tres més que en la pasada temporada

Almussafes, a 21 de novembre de 2016. El Club de Bàsquet Almussafes va celebrar el passat dissabte 19 de novembre la presentació oficial dels seus equips per a la present temporada. En la festa esportiva van participar jugadors, cos tècnic, junta directiva així com diverses autoritats, entre les quals es trobaven l’alcalde de la localitat, Toni González, el regidor d’Esports, Pau Bosch, i el president de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, Salvador Fabregat. Durant la vesprada es va reconèixer públicament l’esforç dels esportistes però també de les seues famílies i dels patrocinadors els qui, units, són els responsables de seguir escrivint pàgines de la història del bàsquet en la localitat.

10253819_1394461837527978_1782171071789536211_nEl passat dissabte 19 de novembre a la vesprada, el bàsquet almussafeny va viure un dels moments més importants de l’any amb la presentació dels equips que durant aquesta temporada 2016-2017 estan portant el nom del Club Bàsquet Almussafes per les pistes de la Comunitat Valenciana.

En aquesta trentè segona temporada de trajectòria com a entitat, el club compta amb prop de 100 xiquets i joves distribuïts en un total de vuit equips, que van anar eixint a la pista rebuts com es mereixen per autoritats, familiars, amics, membres del club i patrocinadors, en una injecció de motivació necessària per a afrontar amb ànim la recentment iniciada temporada.

En el primer tram, i en aquest ordre, van ser presentades les xiques del Cadet Femení Blau, entrenades per Sergio Ibáñez amb la col·laboració d’Enrique Ramón, les joves del Cadet Femení Blanc, que entrenen a les ordres de José Herrero i amb Víctor Herrero com a ajudant, qui també és el responsable de l’equip Aleví Femení, que van ser les següents a eixir. A continuació, els xiquets de l’Aleví Femení van aparèixer sobre la pista acompanyats de la seua entrenadora, Consuelo Navarro, i el seu col·laborador, Miguel García.

Després d’ells fou el torn del Sènior Masculí, que aquesta temporada 2016-2017 està entrenat per Alfredo Ull, el Sènior Femení i el Benjamí A, tots dos amb el tècnic Miguel Quesada com a tècnic. Els xicotets valents del Benjamí A, amb Sara Lizondo al capdavant, i els del Querubí, dirigits per Selena Marí, foren els últims a eixir a una pista en la qual van ser rebuts per més d’un centenar d’espectadors que amb els seus aplaudiments els van animar a seguir esforçant-se per a continuar evolucionant en aquesta disciplina esportiva.

Aquesta temporada, el president de l’entitat segueix sent Bernardo Marí, qui comtparà en la seua junta directiva amb Josep Pasqual Bosch, vicepresident, Ángel Gil, coordinador esportiu, i Beatriz Lázaro, coordinadora administrativa.

Durant l’acte, al que van assistir l’alcalde d’Almussafes, Toni González, el regidor d’Esports, Pau Bosch i el president de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, Salvador Fabregat, les joves del Club de Gimnàstica Rítmica d’Almussafes van oferir als assistents diverses exhibicions.

L’homenatge, a més dels màxims protagonistes de l’acte, els esportistes, també el van rebre els pares i els patrocinadors, sense l’esforç dels quals, tal com va reconèixer el club, “no seria possible continuar endavant amb la intensa activitat de l’entitat”.

Deixa el teu comentari