El Club de Golf Almussafes celebra el seu tercer campionat social

Mencía Tarín guanya en la modalitat Stambleford y Guillem Rovira en la de Scratch

GOLF1Almussafes, a 6 de juliol de 2015. El jove Club de Golf Almussafes continua apostant per aquest esport en la localitat amb la celebració de tornejos en els quals es posa a prova la concentració, la flexibilitat, la força, l’equilibri i la coordinació.

El camp Foressos Golf de Picassent va acollir, el passat diumenge dia 5, el III Campionat Social del Club de Golf d’Almussafes. Entre les vuit del matí i la una de la vesprada, 22 dels seus integrants es van enfrontar en un torneig en el qual es buscava al millor golfista en cadascuna de les dues modalitats proposades, Stambleford i Scratch. En la primera d’elles la vencedora va ser Mencía Tarín, amb 40 punts, mentre que en la segona el primer lloc va quedar en mans de Guillem Rovira Clos, que amb 87 colps es va imposar a la resta de contrincants. A aquests premis es van afegir dos trofeus, dirigits al guanyador del “driver” més llarg, que va anar a parar a José Manuel Borrás, i al del “aprouch” més proper, que se’l va emportar José Roig.

Després de conèixer-se el nom dels guanyadors, es va procedir al lliurament dels guardons, al qual van assistir el president del club, José Soria, i la dama de les festes representant del mateix, Marta Soria. Es posava així el punt i final a una jornada dedicada al golf, que cada vegada compta amb un major nombre d’aficionats, allunyant-se de la típica imatge de disciplina dirigida a elits.

Aquesta entitat esportiva, que va començar la seua activitat el passat mes de desembre amb la celebració del I Campionat de Golf Vila d’Almussafes, està formada per al voltant de 50 amants d’aquesta disciplina d’Almussafes i Benifaió i té com a finalitat “conèixer, promoure i impulsar aquest esport entre els veïns de la localitat”.

Peu

Deixa el teu comentari