El Club de Tenis Almussafes coorganitza el I Valencia Tennis Challenge

El torneig es convertirà en la cimera dels tenistes valencians més destacats de la Comunitat

 La competició se celebrarà el pròxim cap de semana a València

Almussafes, a 5 de desembre del 2016. El Club de Tenis Almussafes, junt amb l’Sporting Club de Tenis, el Club de Tenis Valencia i el Club Español de Tenis, ha impulsat un torneig absolut masculí per equips que se celebrarà els dies 11 i 12 de desembre en les instal·lacions de l’Sporting Club de Tenis, ubicades a València. Es tracta del I ‘Valencia Tennis Challenge’, una competició disposada a convertir-se en el major esdeveniment  de promoció del tenis del panorama valencià. En esta trobada esportiva es donaran cita els millors tenistes de la Comunitat.

presentacion-torneo-tenis-1El tenis és un esport que té a la Comunitat Valenciana un dels seus màxims exponents ja que, actualment, són molts els tenistes de primer nivell que integren els equips dels clubs valencians. Per això, la promoció del tenis valencià i la seua pedrera ha portat a diversos clubs a organitzar un torneig de gran envergadura, la primera edició del ‘Valencia Tennis Challenge’.

El Club de Tenis Almussafes, junt amb altres associacions importants dins d’esta disciplina esportiva, ha impulsat una gran competició amb l’objectiu de convertir-la en la cimera dels grans jugadors valencians. La trobada ha sigut pensada pels clubs amb major pes en la regió quant a xifra d’esportistes federats, llicències i tenistes ATP, entre els quals es troba el C. T. Almussafes.

El I ‘València Tennis Challenge’, que se celebrarà en les instal·lacions de l’Sporting Club de Tenis de València el pròxim cap de setmana, ha sigut considerat com un esdeveniment tenístic de primer nivell i estarà obert als aficionats. Esta competició comptarà amb l’assistència dels millors jugadors ATP de la zona, com Daniel Gimeno-Traver (114 del món), Pablo Andújar (423 ATP), Pedro Martínez (311 ATP), Marc Giner (439 ATP), Bernabé Zapata (403 ATP) i Carlos Taberner (334 ATP), entre altres. Així mateix, en la prova participaran les joves promeses del tenis valencià membres dels equips i les escoles de competició dels clubs.

Segons els presidents de les entitats implicades, la competició generarà un “efecte crida” en la pràctica d’este esport, acostant-lo al públic més jove. “Es tracta d’un torneig sense precedents que motivarà als futurs esportistes i despertarà en ells la passió del tenis”, sostenen. Per esta raó, el ‘Valencia Tenis Challenge’ estarà obert a tots aquells que vullguen gaudir dels talents emergents del tenis regional i nacional els dies 11 i 12 de desembre.

“La Comunitat Valenciana ha escrit pàgines importants en la història del tenis espanyol, i esta prova li donarà el protagonisme a una pedrera que pot marcar la trajectòria del tenis nacional i internacional”, explica el president de l’Sporting Club de Tenis, Cosme Aguayo. “Este esdeveniment també despertarà les inquietuds d’eixos tenistes que lluiten diàriament per fer-se un buit entre els grans”, conclou.

 

Deixa el teu comentari