El Club de Tir Olímpic Cullera arrasa un any més en el Campionat Autonòmic d’Armes Històriques

Celebrat en el camp de tir de Nàquera des del 27 d’abril a l’1 de març i van participar quasi un centenar de tiradors. El palmarés total del club en aquest Campionat ha sigut de 47 triomfs (16 primers llocs, 19 segons i 12 tercers). Va haver-hi modalitats que van ser totalment copades per tiradors del club, com Donald Malson (regirar a 50m), Tanzutsu (pistola de metxa) i Kuchenreuter (pistola de percussió). Aquests resultats tornen a fer del Club de Tir Olímpic Cullera el club amb més èxits de tota la Comunitat Valenciana.

Van destacar els tiradors de Cullera Paco Pla, (que va véncer en 6 modalitats: Tanzutsu rèplica, Donald Malson original, Remington original, Pensssylvania rèplica, Tanegashima rèplica i Colt) i Antonio Cerdán, que va guanyar en 3 modalitats (Mariette, Cominazzo rèplica i Lamarmora rèplica).

Marques destacables pel poc comuns van ser els 96 punts en Tanzutsu de Paco Pla (que supera en 2 punts el recórd del món), els 97 punts en Kuchenreuter de José Ramón Galán o els 96 en Lamarmora d’Antonio Cerdán.

Aquesta prova va coincidir amb la tercera fase de la Copa President, competició valedora a més per a preparar la selecció que esportistes que participaran aquest estiu en el Campionat d’Europa de la modalitat, a Itàlia.

Comenta la notícia