El Club Esportiu Yoko-Kan d’Almussafes revalida el seu lideratge amb el major nombre de llicències de la Comunitat

L’entitat va ser reconeguda el passat 14 de gener durant la II Gala de l’Esport de la Federació de Kick-Boxing celebrada a Almussafes

Un total de 23 alumnes van ser guardonats per la seua participació en el torneig americà i altres quatre van rebre un homenatge pels seus podis en el nacional

Almussafes, a 26 de gener del 2017. El Club Esportiu Yoko-Kan d’Almussafes, presidit per Óscar Rodríguez, continua collint èxits i reconeixements en la seua ferma i brillant trajectòria en esta disciplina. L’agrupació local, amb seu en el carrer 9 d’octubre, es manté com l’entitat especialitzada en arts marcials amb més esportistes federats en la Comunitat Valenciana, concretament 75 persones. El passat 14 de gener per la vesprada, la sala d’actes del Centre Cultural d’Almussafes va acollir la II Gala de l’Esport, organitzada per la Federació de Kick-Boxing de la Comunitat Valenciana. Durant la cerimònia, 23 alumnes del club van ser premiats per la seua participació en el torneig Americà i, a més, es van reconéixer els resultats obtinguts per altres quatre dels seus esportistes en el campionat nacional.

Estratègia, actitud, treball en equip, camaraderia, millora de la condició física, perfeccionament de la tècnica i constància són alguns dels valors que reforça la pràctica de les arts marcials, disciplina en què està especialitzat el Club Esportiu Yoko-Kan d’Almussafes, que continua sumant èxits al seu palmarés i manté una intensa activitat durant tot l’any. L’associació continua arreplegant importants guardons que l’acrediten com un dels clubs especialitzats en esta disciplina esportiva més prometedors de la regió.

Per segon any consecutiu, l’entitat ha aconseguit situar-se com el club amb més llicències del territori valencià. Igual que a la I Gala de l’Esport de la Federació de Kick-Boxing celebrada en desembre del 2015 a Benifaió, en la que l’agrupació esportiva va obtindre 75 llicències, esta vegada, el club presidit per Óscar Rodríguez ha tornat a mantindre la mateixa xifra, quantitat que el situa de nou en el primer lloc del rànquing autonòmic.

Els guardons rebuts en la cerimònia que va acollir Almussafes el 14 de gener han tornat a posar de manifest l’alt nivell d’este club. Entre d’altres, destaca el reconeixement a la participació de 23 alumnes en el torneig Americà, que es va dur a terme en diferents fases, la tercera de les quals es va disputar el 19 de novembre. D’altra banda, durant el mateix acte els membres José Montero, Marcos Sanchis, Damián Asins i Frank Núñez van ser guardonats pels podis collits en els campionats d’Espanya, celebrats a Salamanca i Sevilla.

Deixa el teu comentari