El concert de Francisco serà el plat fort del Homenatge als Majors d’Almussafes 2021

Després del parèntesi de 2020 a causa de la pandèmia, l’Ajuntament d’Almussafes recupera el seu Homenatge als Majors, una cita que enguany aconsegueix la seua quaranté segona edició. 

A causa de la Covid-19, la programació ha patit nombrosos canvis, atés que no podran celebrar-se el multitudinari dinar de germanor, els sopars i el concurs ‘Almuchef’. No obstant això, la Regidoria de Majors ha suplit aquestes emblemàtiques activitats amb noves iniciatives de tall cultural perquè el col·lectiu compte amb una nodrida agenda alternativa del 19 al 24 d’octubre.

El cap de setmana es desenvoluparan dos dels actes més destacats. El dissabte, a partir de les 10.30 hores, tindrà lloc l’Homenatge als nostres Majors de 90 anys, en el qual la corporació municipal visitarà la Residència ‘La Vila’ i a la resta de persones que celebren aquest aniversari en 2021 per a rendir-los tribut i fer-los lliurament d’un detall commemoratiu. 

L’endemà, el diumenge 24, la sala d’actes del Centre Cultural acollirà a les 19 hores un espectacle de varietats amb música i humor. El reconegut artista Francisco, el guanyador de la primera edició del programa ‘La Voz’, Rafa Blas, i el monologuista Óscar Tramoyeres seran els protagonistes del xou, que servirà per a clausurar l’homenatge. 

Però durant la setmana es desenvoluparan altres activitats, totes elles amb marcat caràcter cultural. La Coral ‘Lira Almussafense’, el mag Luis Lafont i la parella de balls de saló Rubén i Carla, entre altres, embelesaran, de segur, a la gent del  municipi. 

Les entrades per a assistir als diferents actes proposats en la commemoració podran recollir-se gratuïtament a partir del pròxim dilluns 11 d’octubre i fins a una hora abans del començament de cadascun d’ells, sempre que queden localitats disponibles. 

En el cas de les invitacions per a acudir a la inauguració, estaran disponibles fins al 15 d’octubre de 9 a 13.30 h en l’Oficina d’Atenció al Major.

Deixa el teu comentari