El Consell Agrari de València incorpora aplicacions digitals i tecnologia cartogràfica a la seua labor diària

El regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta, Alejandro Ramon, i el regidor d’Agenda Digital i Administració Electrònica, Pere Fuset, han presentat la iniciativa

Els regidors d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta, Alejandro Ramon, i d’Agenda Digital i Administració Electrònica, Pere Fuset, han presentat la nova iniciativa del Consell Agrari Municipal de València. 

Ha incorporat aplicacions digitals i tecnologia cartogràfica a la seua labor diària amb l’objectiu d’agilitar i fer més eficient la seua gestió. 

Mitjançant la col·laboració amb el SERTIC (Servici Municipal de Tecnologies de la Informació i la Comunicació) s’han implementat dos noves aplicacions (Survey-123 i Work-Force) i un visor cartogràfic, basades en la tecnologia Array, dirigides a la millora de la gestió de la Guarderia Rural del Consell Agrari.

El Consell Agrari de València és el que té ja un major nombre de tasques digitalitzades en la Comunitat i pot servir d’exemple a altres consells agraris i  al futur Consell de l’Horta que haurà d’aglutinar 42 municipis en l’àrea metropolitana. 

Deixa el teu comentari