El Consell aposta per la mobilitat sostenible amb la creació i millora de més de 200 quilòmetres de traçats per a bicis

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha subratllat aquest dijous, l’aposta del Consell per la mobilitat sostenible amb la creació i millora de més de 200 quilòmetres de traçats per a bicis en la Comunitat Valenciana.

Així, es realitzarà una inversió de més de 75 milions d’euros per a construir i condicionar 224 quilòmetres de vies verdes i carrils de ciclovianants de la Comunitat Valenciana.

En la seua visita a l’exposició ‘Sobre Rodes’, situada en els exteriors del Museu dels Ciéncies amb motiu del Dia Mundial de la Bicicleta, Arcadi España ha recordat la importància de “apostar per opcions de mobilitat” respectuoses amb l’entorn i amb el medi ambient.

L’exposició ‘Sobre rodes’ s’ha instal·lat aquest dijous i aquest divendres, amb motiu del Dia Mundial de la Bicicleta, en els exteriors del Museu dels Ciències. En la mostra es fa un repàs a aquest mitjà de transport que abasta des dels primers projectes de vehicles a dues rodes, datats en l’antiga Roma, fins a models actuals més evolucionats com el tàndem, la bicleta reclinada o el trial.

Deixa el teu comentari