El Consell aprova el conveni amb la Diputació de València per a la realització de Cinema Jove, Docs València i el Festival de Música Mediterrània de València

El Ple del Consell ha aprovat l’acord entre l’Institut Valencià de Cultura i la Diputació de València per a la realització del Festival Internacional de Cinema de València-Cinema Jove, el Festival de Música Mediterrània de València i el Festival Docs València durant l’exercici 2018.

La Diputació de València col·labora en la realització dels festivals organitzats per l’Institut Valencià de Cultura amb l’aportació de 35.000 euros. Per la seua banda, l’IVC ha de justificar la realització de les activitats subvencionades, però el conveni no suposarà obligacions econòmiques per a la Generalitat.

La Diputació de València figurarà com a institució col·laboradora en el material gràfic dels festivals i altres suports de divulgació i promoció. A més, el material dels festivals hauran de publicar-se en les dues llengües oficials, amb l’excepció dels catàlegs de Cinema Jove, atesa la seua regulació per la Federació Internacional d’Associacions de Productors de Cinema, i Docs València, atés el seu caràcter internacional.

El conveni estarà vigent des del dia que es signe fins al 31 de desembre de 2018.

Festivals

El Festival Internacional de Cinema de València-Cinema Jove ha celebrat enguany la seua trenta-tresena edició. Va nàixer com un certamen dedicat a l’educació cinematogràfica i s’ha convertit en un fòrum de trobada internacional per a cineastes de tot el món, un festival dedicat al descobriment de nous talents i cinematografies emergents, i de suport a la indústria del cinema.

El Festival de Música Mediterrània de València manté el seu objectiu de donar a conéixer les diferents cultures musicals del Mediterrani.

El Festival Docs València és un festival internacional dedicat al cinema documental de no-ficció que segueix la línia del Festival DocDF a Mèxic i que té un gran reconeixement internacional.

Deixa el teu comentari