El Consell aprova la regulació del Consell Valencià de les Dones que impulsa la seua participació en les polítiques d’igualtat de la Generalitat

El Consell ha aprovat el decret de regulació del nou Consell Valencià de les Dones que impulsa la seua participació en les polítiques d’igualtat de la Generalitat.

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, que ha comparegut en roda de premsa després de la reunió setmanal del Govern valencià, ha explicat que el nou Consell Valencià de les Dones té per objectiu “promoure el moviment associatiu actual de les dones valencianes en tots els àmbits territorials”, per la qual cosa canalitzarà “les reivindicacions, interessos i aportacions” en les polítiques d’igualtat que es promoguen des de la Generalitat.

Durant la seua intervenció, la vicepresidenta ha recordat la campanya que la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha posat en marxa amb motiu de la celebració del 25N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

És important no callar enfront del masclisme perquè en la violència masclista el silenci, la neutralitat, ens fa còmplices .

Deixa el teu comentari