El Consell autoritza la concessió d’un préstec de 9,5 milions d’euros per a l’empresa castellonenca Marie Claire

El Consell ha aprovat la concessió d’un préstec per 9,5 milions d’euros a l’empresa castellonenca Marie Claire, en el marc de la línia de finançament del Fons Valencià de Resiliència, FININVAL, de suport a les empreses estratègiques afectades per la COVID-19.

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, que ha comparegut en roda de premsa després de la reunió setmanal del Govern valencià, ha indicat que aquesta empresa “concentra un elevat percentatge d’activitat econòmica i d’ocupació” a les comarques dels Ports i la Plana Alta, a Castelló, la qual cosa fa que “siga considerada estratègica per a l’economia valenciana”.

Respecte al préstec econòmic, l’empresa va sol·licitar dues operacions de finançament per un import total de 9,5 milions d’euros, a través de la línia de Finançament del Fons Valencià de Resiliència, FININVAL, de suport a les empreses estratègiques afectades per la COVID-19.

La vicepresidenta també, ha explicat que, amb l’obtenció d’aquest préstec, l’empresa “s’obliga a satisfer el deute pendent amb els treballadors i les treballadores, atés l’ordre de prioritats establit, i a continuar amb l’activitat productiva en la localitat castellonenca de Villafranca”.

A més, s’estableixen una sèrie de mesures respecte al manteniment dels llocs de treball, “sent necessari sol·licitar l’autorització de l’Institut Valencià de Finances per a plantejar davant l’administració un ERTO o ERE”, ha indicat Oltra.

Deixa el teu comentari