El Consell contracta serveis per a la prevenció del coronavirus en la Comunitat Valenciana

El Ple del Consell ha ratificat la declaració d’emergència per a la contractació de determinats serveis que permeten dur a terme una labor de prevenció i d’informació a la població sobre les mesures que han de prendre els ciutadans per a previndre el coronavirus en la Comunitat Valenciana.

La finalitat de contractació d’estos serveis és dur a terme accions per a mantindre a la població informada sobre quins són les mesures correctes per a evitar el contagi de COVID-19, amb la finalitat de contindre els contagis i poder fer front a la pandèmia.

Per a això, s’ha posat en marxa un telèfon d’informació al ciutadà, perquè dispose d’un canal d’informació en el qual puga realitzar consultes i exposar els possibles dubtes que li puguen sorgir sobre les mesures necessàries que s’han de prendre per a evitar el coronavirus. Aquest servei suposa un cost de 2.684.268 euros amb IVA.

D’altra banda, s’ha contractat un servei d’espais en mitjans de comunicació per a poder dur a terme la difusió de les campanyes informatives, centrades en oferir a la ciutadania els consells i tota la informació necessària sobre com evitar contagis durant la pandèmia, amb un cost de 89.557 euros amb IVA.

Deixa el teu comentari