El Consell de la Infància celebra un nou plenari a Picassent

Els xiquets i les xiquetes que representen els 6 centres escolars del municipi al Consell de la Infància celebren un ple ordinari per traslladar les seues propostes i suggeriments amb l’objectiu de fer de Picassent un poble millor

En 2015 es va constituir, de manera oficial, el Consell Municipal de la Infància a Picassent, una iniciativa que busca acostar l’alumnat del poble a la gestió municipal amb la finalitat d’escoltar els suggeriments i les demandes dels menuts. El Consell, format per 3 representants de primària de cada centre escolar del municipi, es reuneix una vegada al mes, amb l’objectiu de valorar, suggerir i proposar aquelles millores i necessitats per a portar-les a terme al municipi.

Ara, després de les eleccions celebrades el passat mes d’abril els i les noves components del recentment estrenat Consell de la Infància, continuen la tasca dels seus antecessors i per això, ahir per la vesprada, va tindre lloc un plenari ordinari a la sala de plens de l’edifici Consistorial on este organisme municipal va seure amb l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, la regidora de l’àrea d’Infància, Empar Campos i el regidor de Benestar Social, Carles Silla, per parlar i debatre sobre les propostes amb les quals han estat treballant en els darrers mesos, juntament amb la tècnica de l’àrea, Tamara Vivas.

Recordem que Picassent va rebre, recentment a Oviedo, el segell de Ciutat Amiga de la Infància. El nostre municipi es converteix així en un dels 8 pobles de la província de València reconegut per  amb este distintiu.

 

Deixa el teu comentari