El Consell de l’Audiovisual reuneix a Castelló a À Punt i les televisions locals amb llicència autonòmica

La trobada ha servit per a establir línies de col·laboració que es plasmaran en un futur conveni

El president del Consell de l’Audiovisual de la Comunitat Valenciana, José María Vidal, s’ha reunit a la Casa dels Caragols de Castelló amb el director general d’À Punt, Alfred Costa, i representants de les televisions locals que operen en la Comunitat Valenciana amb llicència de TDT.

Aquest ha sigut el primer acte que s’organitza en la capital de la Plana des que el Consell denominar Castelló com a seu del Consell d l’Audiovisual de la Comunitat Valenciana. Així, s’ha tractat d’una presa de contacte entre la ràdio televisió pública valenciana i les diferents operadores locals, on s’han posat sobre la taula temes comuns i s’ha parlat d’establir línies de col·laboració entre elles.

En aqueix sentit, s’ha acordat la signatura d’un conveni de col·laboració que es materialitzarà en els pròxims dies.

El Consell de l’Audiovisual de la Comunitat Valenciana és l’autoritat audiovisual independent encarregada de vetlar pel respecte dels drets, llibertats i valors constitucionals i estatutaris en l’àmbit dels mitjans audiovisuals en la Comunitat Valenciana i pel compliment de la normativa vigent en matèria audiovisual i de publicitat.

Així mateix, té competències reguladores i sancionadores sobre els continguts del sector, inclosos els formats i les vies de transmissió, i les seues funcions estan al servei de l’interés públic i la responsabilitat davant la ciutadania per a garantir una informació veraç.

A més, el Consell de l’Audiovisual intervé en els processos d’adjudicació de llicències i exerceix les seues competències en la gestió de l’arxiu audiovisual de la Generalitat.

Deixa el teu comentari