El Consell duplica la transferència de fons al CEAM per a investigació

La consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, ha valorat l’aposta del Consell per les línies d’investigació de la Fundació Centre d’Estudis Ambientals del Mediterrani (CEAM), que es manifesta en l’increment progressiu de la subvenció de la Generalitat al c entre.

De fet, ha destacat, aquesta aportació s’ha duplicat des de l’inici de la legislatura, passant dels 850.000 euros de 2015 als 1.766.000 previstos en els pressupostos de 2019. La consellera ha presidit la reunió del patronat de la fundació celebrada hui, en la qual s’ha aprovat el pla d’activitats per al pròxim exercici.

El treball del CEAM s’emmarca en els àmbits de la meteorologia i contaminació atmosfèrica, la química atmosfèrica i la investigació forestal. Elena Cebrián ha subratllat la necessitat que l’esforç dels 26 investigadors associats i 40 estudiants implicats en aquestes tasques, de summa importància en la lluita contra el canvi climàtic o la prevenció d’incendis, es veja recolzat fefaentment per l’Administració.

En aquest sentit, el Patronat ha aprovat la relació del llocs de treball de l’exercici de 2018, pel qual s’augmenta la massa salarial en 160.378 euros, en aplicació de l’acord del Consell de novembre d’aquest mateix any.

També ha aprovat un Codi de Bon Govern i un manual de Prevenció de Riscos, la qual cosa suposa un pas avant en la transparència i compromís de l’entitat en les millors pràctiques del a gestió.

Deixa el teu comentari