El Consell Escolar de Massamagrell determina els festius locals del pròxim curs

Els tres dies triats han sigut l’11 d’octubre, el 7 de desembre i el 18 de març

L’Ajuntament de Massamagrell ha realitzat durant el matí de hui, dimecres 21 de juliol, el Consell Escolar Municipal en el qual s’han determinat els tres festius locals educatius del pròxim curs 2021-2022.

Després de veure les propostes formulades pels centres educatius, les persones que formen aquest consell han decidit per majoria, que els dies festius siguen el dilluns 11 d’octubre, el dimarts 7 de desembre i el divendres 18 de març.

“Plantejarem a la Conselleria d’Educació allargar el curs que ve un dia més de la data de finalització prevista, i així agafar també com a festiu el dijous 17 de març. Per tant, si això se’ns acaba concedint, el curs que ve els nostres escolars tindrien quatre festius locals en lloc de tres”, comenta l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

Durant la reunió, el Consell Escolar Municipal també ha donat compte del procés d’escolarització d’enguany, que s’ha desenvolupat amb total normalitat i en el qual s’han inclòs a tots els xiquets i xiquetes que així ho han sol·licitat.

“De cara al curs que ve hem comentat les necessitats i les mesures higièniques i de distància física necessàries en tots els centres escolars, per a complir amb les condicions sanitàries”, ha assenyalat la regidora d’Educació, Araceli Munera.

Finalment, el Consell Escolar ha donat la benvinguda a les dues noves directores que dirigiran el curs que ve el CEIP Bisbe Amigó i el CEIP Sant Joan Evangelista, Sabrina i Silvia, substituint als actuals directors, Mira i David, els quals han rebut un reconeixement pel seu treball durant tots aquests anys, i un agraïment en conjunt amb els altres directors per la gestió del curs escolar durant la pandèmia.

Comenta la notícia