El Consell incrementa fins als 3,5 milions d’euros el Fons de Cooperació Municipal contra el despoblament per a municipis de menys de 300 habitants

El Consell ha incrementat la partida pressupostària del Fons de Cooperació Municipal destinat a la lluita contra el despoblament fins a aconseguir una dotació de 3,5 milions d’euros, mig milió d’euros més que l’any passat, i ha ampliat el criteri per a accedir a ell, amb la incorporació de tots els municipis de menys de 300 habitants, tal com figura en la resolució que publica aquest dilluns el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Les modificacions introduïdes permeten augmentar el nombre de municipis que percebran el fons, i que passen a ser 180 en el conjunt de la Comunitat Valenciana, enfront dels 154 de l’exercici anterior. En concret, dels 26 nous ajuntaments, 13 corresponen a la província de València, set a la d’Alacant i sis a la de Castelló, que era la província que comptava ja amb un major nombre de municipis beneficiaris.

Este fons està creat des de 2018, i enguany ja s’incrementa aqueix mig milió d’euros per la voluntat i l’aposta d’aquest Consell a ajudar a la lluita contra el despoblament”.

Deixa el teu comentari