El Conseller Arcadi España visita la planta de ADM Wild a Carcaixent

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha visitat la planta de ADM Wild a Carcaixent per conèixer el projecte d’ampliació de les instal·lacions on la multinacional vol implantar una línia de producció de probiòtics. Paco Salom, alcalde de Carcaixent i Sara Diert, regidora de Promoció Econòmica, han acompanyat el conseller en la seua visita.  

Arcadi España ha manifestat la intenció de la Generalitat de col·laborar amb l’ajuntament perquè es materialitze quant abans l’ampliació de la planta que suposarà una inversió de l’empresa de prop de 25 milions d’euros i la consolidació de 20 nous llocs de treball en el municipi, que se sumarien a les 125 persones que ja treballen en l’actualitat. Per part del consistori ja es porta molt de temps treballant en este tema i, segons ha explicat l’alcalde, Paco Salom, el contacte entre l’empresa i l’Àrea de Territori és constant i profitós per tal facilitar la gestió en els terminis previstos. 

La planta de ADM Wild a Carcaixent es dedica a la fabricació de colorants, aromes i concentrats de fruites i plantes per a l’elaboració de begudes i altre tipus de productes, destacant l’exportació de concentrat de té i derivats de la garrofa, del que és una de les màximes exportadores de l’Estat Espanyol. L’ampliació suposarà una planta nova a Carcaixent que es dedicarà a la fabricació de probiòtics amb una capacitat cinc vegades superior a la de les actuals instal·lacions de Paterna.

Deixa el teu comentari