El Consorci de Bombers de València incorpora tres nous camions a la seua flota

Ha suposat una inversió de més d’un milió d’euros

El Consorci Provincial de Bombers de València ha presentat els tres nous camions que s’incorporen a la seua flota de vehicles, concretament 3 nous vehicles nodrissa, que han suposat una inversió més d’un milió d’euros per al Consorci. 

L’acte de presentació ha tingut lloc en el parc de Chiva, i els nous camions aniran destinats als parcs de Gandia, Requena i Sagunt. La principal funció d’estos vehicles és subministrar aigua a vehicles d’extinció en grans incendis, per a la qual cosa van dotats amb cisternes de 10.700 litres d’aigua i bombes capaces de subministrar 4.800 litres d’aigua per minut.

A més, tenen algunes innovacions tècniques que fins ara no s’havien aplicat en altres vehicles del Consorci, i que milloren les seues capacitats com una vàlvula de buidatge ràpid de la cisterna en 90 segons o una bassa addicional de 12.000 litres.

Aquests tres nous camions nodrissa s’inscriuen en la política de renovació contínua de vehicles que manté el Consorci. En este sentit, s’han invertit més de 14 milions d’euros en vehicles des de l’any 2016, quan la nova direcció del Consorci es va trobar amb una flota de vehicles obsoleta. Per això, en aquest període de 4 anys ja s’han adquirit 26 nous camions.

També s’ha incrementat la capacitat de rescats en altura, adquirint 5 autoescales extensibles. De la mateixa manera, es disposa de 66 nous furgons i furgonetes a més d’alguns vehicles híbrids.

Deixa el teu comentari