El Consorci de la Ribera comença la fumigació aèria contra la mosca negra que la reduirà un 95%

Els tractaments amb helicòpter en el Xúquer tallen la transformació de les larves en insectes en un moment en què la calor accelera el cicle

El Consorci de la Ribera, per quart any consecutiu, ha dut a terme els tractaments aeris de reforç contra la mosca negra realitzats en el llit del Xúquer, durant tot l’any els operaris treballen a peu de riu però amb el creixement de la massa d’aigua es fa necessari actuar de manera àrea.

Aquests tractaments evitaran la transformació de les larves en insectes adults en una època en què les altes temperatures acceleren el seu cicle.

Basant-se en els resultats de campanyes anteriors, ajudaran a reduir la població de mosca negra com a mínim un 95%, segons l’empresa contractada pel Consorci de la Ribera per al control de la plaga. A més assenyalen que una correcta aplicació si es donen les condicions idònies pot aconseguir el 100% d’efectivitat amb un únic tractament.

La mosca negra ha retornat a causa del bon estat del riu i segons els experts ha tornat per a quedar-se, així que hem d’aprendre a conviure  amb ella.

Comenta la notícia