El Consorci Provincial de Bombers de València aprova un gran pressupost per a l’any vinent

El pressupost que ha aprovat el consorci provincial de València ronda quasi els 54 milions d’euros

La xifra ha augmentat un 18% més des de l’any 2015

El Consorci Provincial de Bombers ha aprovat el pressupost de 2019. L’aprovació va tenir lloc el passat dia 10 de desembre majoritàriament pels municipis assistents.

El pressupost de 2019 ascendeix a 53,6 milions d’euros. El president del Consorci Josep Bort ha assenyalat que el pressupost ha augmentat més d’un 18% des de l’any 2015, passant de 45 milions a 53 milions en els últims anys. Assegura que no ha sigut un augment puntual.

Una altra dada rellevant és la que s’ha produït amb més de 200 altes, renovant-se així quasi el 30% de la plantilla. A final d’aquest mes hi haurà un 8% més d’operatius treballant al Consorci, ha afirmat Bort.

Per altra banda, ja s’han publicat al BOP (Butlletí Oficial de la Província) les bases de l’oposició de bombers 2018 amb més de 40 places noves. A finals de gener començarà un nou curs formatiu d’interins per a 36 persones més, que segons ha nomenat Bort, s’incorporarien a la plantilla del Consorci el primer semestre de 2019.

Finalment ha assenyalat l’alt grau d’execució del pressupost. A data de hui, el president assegura que sols queda per adjudicar 34 mil euros que correspondria a un 0,8%.

Deixa el teu comentari