El CPV Alzira obri l’any amb la presentació del club

La Casa de la Cultura d’Alzira va acollir la presentació del Club de Pilota Valenciana de la localitat. Un esdeveniment que va servir per a repassar la trajectòria dels últims anys i també per a donar a conèixer com s’afronta la nova temporada.

Jugadors, familiars, amics i curiosos es van apropar a l’auditori de la Casa de la Cultura d’Alzira per a gaudir de l’acte de presentació del Club de Pilota Valenciana.

A la cita varen estar el secretari, Edu López-Pintor, Maribel Morte, la delegada de l’àrea femenina, el president del club, Eduardo López-Pintor i el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán.

El secretari de l’entitat considera que és necessari fer iniciatives com aquesta per tal de donar a conèixer la tasca que es realitza.

Una tasca complicada, ja que els recursos són escassos i cal optimitzar-los per tal de conduir endavant el projecte.

Una de les claus per a donar-li continuïtat al projecte és la motivació. Afortunadament, les dificultats  estan anul·lades per la il·lusió de les persones que hi formen part, i per l’ambició en què en el futur es puga mantenir viu aquest esport autòcton en Alzira.

A hores d’ara, una seixantena de persones li donen vida al club de pilota;

per a la primera part de 2019, el club tindrà una bona representació d’equips en categories base i en categoria absoluta.

El president de l’entitat assegura que és necessari motivar als xiquets i xiquetes per tal que practiquen la pilota i, perquè no, Alzira puga tenir més jugadors en l’escaló professional en un futur pròxim.

Maribel Morte, la secretaria del club va ser l’encarregada d’obrir l’acte.

Els primers minuts es consumiren amb un repàs audiovisual dels últims anys del club, amb imatges i vídeos que aconseguiren fregar la nostàlgia dels més veterans. Més tard, i després dels respectius parlaments, els integrants de l’escola base pujaren a l’escenari.

Ara sí, després de les presentacions, es pot dir que va de bo!

Deixa el teu comentari