El creixement de contagis a la Comunitat Valenciana ha provocat la saturació de l’Hospital de La Ribera

L’evolució de la pandèmia del coronavirus a la Comunitat Valenciana contínua empitjorant. La Comunitat  ha entrat l’any 2021 amb una incidència acumulada de 390 contagis de coronavirus per cada 100.000 habitants, la més alta des del començament de la pandèmia.

 Amb l’augment dels contagis, i la impossibilitat de fer les proves PCR necessàries per a previndre, el creixement de casos acaba en un increment d’hospitalitzacions i la seua posterior saturació. 

A hores d’ara l’Hospital de la Ribera d’Alzira passa per una situació crítica, segons confirmen els seus treballadors, a causa de la falta d’habitacions provoca que hi haja llits que s’hagen de quedar en els corredors amb pacients.

La Comunitat Valenciana encapçala en l’última setmana les hospitalitzacions i morts com a conseqüència de la Covid-19, i la situació i el col·lapse als hospitals pot empitjorar deprés de les festes nadalenques.

Els hospitals valencians compten en aquests moments amb 1.865 persones afectades pel coronavirus ingressades, la qual cosa suposa el setze per cent de les places disponibles. La Comunitat Valenciana és l’autonomia en la qual més va créixer la pressió assistencial en els últims set dies de 2020, segons dades del Ministeri de Sanitat.

Deixa el teu comentari